[ X ]
[ X ]
[ X ]
Co-președinții Blocului ACUM: Aceste alegeri au fost nici libere și nici corecte
24 Februarie

Co-prepreședinții blocului electoral ACUM – Platforma DA și PAS, după închiderea secțiilor de votare, au ieșit într-o conferință de presă pentru a-și exprima poziția cu privire la ziua alegerilor, informează CURENTUL.

Maia Sandu a mulțumit cetățenilor pentru votul acordat și a atras atenția la mai multe ilegalități.

„Dragi cetățeni, mulțumim foarte mult pentru că ați avut timp și ați ajuns la vot. Aceste alegeri au fost nici libere și nici corecte, au fost cele mai nedemocratice alegeri în Republica Moldova. Am văzut cum au fost folosite resurse ilegale de către regim. Am asistat la o campanie de denigrare a opoziției prin televiziuni. În aceste circumstanțe, noi nu am putut ajunge la fiecare cetățean. Respectiv, aceste alegeri nu pot fi calificate drept libere și corecte”, a evidențiat Sandu.

În același timp, Andrei Năstase s-a adresat alegătorilor.

„Plahotniuc va fi din nou parlamentar și va încerca să se ascundă dupa imunitate. Astăzi, mii de oameni plătiți au fost mânați de la o secție de votare la alta. Mulțumesc tuturor celor care au acordat un vot democrației. Începând din această seară, Republica Moldova se va schimba, indiferent ce vor unii sau alții. O să protejăm acest vot, dacă va fi nevoie – și în stradă”, a conchis Năstase.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților