[ X ]
[ X ]
[ X ]
Circumscripția nr. 27: Democrat: „Victoriile ne așteaptă”. Socialist: „Nu o să vă dezamăgesc”
26 Februarie

Doi dintre candidații la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția nr. 27, mun. Chișinău, au mulțumit celor care i-au votat, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, democratul Veaceslav Nedelea le-a urat succes contracandidaților săi.

„Țin să mulţumesc acelora dintre Dumneavoastră, care mi-au acordat votul şi încrederea în 24 Februarie. Respect şi optiunea celor care au ales altceva, decât Veaceslav Nedelea și PDM. A fost un exerciţiu democratic şi o lecţie de viaţă. Îi felicit pe competitorii noştri şi le doresc succes. Mulţumesc încă o dată Echipei de Campanie, membrilor noştri de partid, voluntarilor, colaboratorilor şi tuturor celor implicaţi, oameni care ne-au sprijinit şi ne-au fost alături în toată această perioadă. Nu Vă descurajați, Victoriile ne așteaptă în față!”, a scris Veaceslav Nedelea.

Socialistul Radu Mudreac a promis să nu dezamăgească.

„Dragi prieteni, colegi, tovarăși! Vă mulțumesc pentru încrederea și onoarea pe care mi le-ați acordat – de a reprezenta interesele, speranțele și aspirațiile locuitorilor din sectorul Buiucani și cele ale locuitorilor din circumscripția 27 în timpul campaniei electorale a alegerilor parlamentare. Sunt recunoscător fiecăruia dintre cei 8 896 de alegători care au crezut și au votat pentru mine ca pe un candidat la funcția de deputat. Promit că nu te voi lăsa jos și că toate lucrurile bune pentru locuitorii din sectorul nostru vor fi continuate. Sunt recunoscător tuturor celor 15 824 de alegători din sectorul Buiucani în general, care au votat pentru Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Promit că ne vom respecta promisiunile și vom păstra Moldova, vom continua lupta împotriva oligarhilor și vom asigura dezvoltarea economică a țării. Sunt recunoscătoare fiecărui membru al echipei noastre, tuturor acelor oameni care au ajutat la organizarea întâlnirilor, distribuirea materialelor cei care au susținut, au luptat și au fost cu mine alături în timpul acestei campanii dificile de alegeri. Sunt recunoscătoare familiei mele pentru faptul că, pe parcursul întregii campanii electorale, a fost pentru mine un sprijin. Mulțumesc tuturor, dragi prieteni. Eu, Radu Mudriac vă promit-nu osă vă dezamăgesc. Luptăm mai departe. Moldova are viitor!”, a scris Radu Mudreac.

Menționăm că, în această circumscripție candidatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS, Vladimir Bolea a învins în fața celor 5 candidați.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților