[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cine sunt principalii oponenți electorali ai socialiștilor pentru postul de Primar General al Capitalei? Răspunsul lui Ion Ceban
26 Februarie

Liderul fracțiunii consilierilor municipali ai Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Ion Ceban, presupune că, în cazul alegerilor anticipate în Capitală, există trei versiuni de participare a oponenților. Despre aceasta el a vorbit în cadrul unui interviu acordat pentru tribuna.md, transmite CURENTUL.

Ion Ceban menționează că în acest context, există dreapta și actualul primar general interimar, stânga fiind reprezentată de socialiști.

„Dacă mă întrebați pe mine, încerc să vă răspund. În primul rând, este dreapta şi nu știu dacă va fi sau nu va fi unită. Nu se exclude că Maia Sandu va încerca să-l încalece pe Andrei Năstase a doua oară, prin înaintarea unui candidat comun care ar fi din partea PAS. Eu cred că asta ar fi cea mai mare pierdere pentru Andrei Năstase. Deci, dacă merg împreună, atunci ei probabil vor înainta un candidat ce va trebui luat în calcul. Doi – sigur, dacă se decide, dna Silvia Radu, ar putea să ia ceva, dar puțin. Nu o numesc primar interimar, pentru că noi considerăm că este în funcție nelegitim. Trei – stânga, iar stânga însemnă noi”, a spus Ion Ceban.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților