[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cine sunt candidații PSRM la parlamentare pe circumscripțiile Orhei și Ivancea
24 Septembrie

Mihai Catraniuc și Mihail Paciu sunt înaintați în calitate de candidați ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) pe circumscripțiile electorale, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, PSRM a organizat un miting de protest „împotriva politicii de jaf din ultimii 9 ani, în Orhei”.

„La miting au participat președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, deputați, primari, consilieri și locuitorii raioanelor Orhei, Călărași și Dubăsari, care fac parte din cele două circumscripții electorale: Orhei și Ivancea. Participanții la miting și-au exprimat nemulțumirea față de situația social-economică și politică din Republica Moldova, care este cauzată de politica de jaf a așa-numitei guvernări ”proeuropene”. Această politică se resimte în special în regiunile țării, unde în continuare se închid întreprinderi, se distruge agricultura, se ”optimizează” grădinițele, școlile, instituțiile medicale”, se spune în comunicat.

De menționat că, participanții la miting au emis o declarație, prin care și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, pentru iniţiativele sale politice şi sociale, cît şi pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova.

„În cadrul mitingului au fost înaintați în calitate de candidați Mihai Catraniuc – pe circumscripția electorală Orhei, iar Mihail Paciu – pe circumscripția electorală Ivancea, pentru participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019”, se mai spune în comunicat.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților