[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cine sunt avocatul britanic și compania cu renume mondial care au analizat activitatea Kroll în investigația fraudei bancare din Moldova și îl apără pe Șor
31 Iulie

Avocați experiență internațională de invidiat și o companie specializată cu renume mondial au analizat modul în care controversata companie Kroll a investigat frauda bancară din Republica Moldova. James Ramsden este un avocat regal licențiat, cunoscut în Marea Britanie și la nivel mondial, specializat în investigații financiare și bancare.

În prezent, pe lângă cazul KROLL și al scandalului bancar din Moldova, dânsul este implicat în investigarea unui caz major la cererea guvernului din Malaezia. James Ramsden QC are o practică internațională largă în soluționarea litigiilor comerciale, de reglementare, disciplinare, media, sport și drept public și are un spectru larg de clienți inclusiv din partea unor mari corporații guvernamentali și de reglementare.

El este recunoscut de Chambers UK și Chambers Global ca un expert în soluționarea litigiilor comerciale și este descris în Chambers UK ca „o stea absolută”. Este un avocat dedicat, care conduce o echipă coezivă și eficientă în misiuni complexe și adesea limitate în timp.

În activitatea sa, inclusiv de analiză a rapoartelor KROLL, avocatul colaborează îndeaproape cu compania britanică QUITEL Intelligence, care reunește un grup de profesioniști înalt calificați în domeniul informațiilor financiare și de afaceri și investigațiilor cazurilor de fraudă bancară. Quintel Intelligence este un furnizor de informații juridice, specializat în rezolvarea litigiilor.

sursa: breakingnews.md

Inapoi la arhiva noutaților