[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cine este candidatul PAS la alegerile din Bălți
21 Aprilie

Simion Guțu este candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la alegerile locale din mun. Bălți, transmite CURENTUL.

Candidatura sa a fost prezentată astăzi de către PAS.

Lidera PAS, Maia Sandu specifică că îl cunoaște pe Simion Guțu din experiența sa de profesor și succesele care le-a înregistrat de-a lungul timpului.

„Domnul Guțu este cunoscut și pentru că a fost luptător înflăcărat pentru valorile naționale. Vă îndemnăm să ne sprijiniți candidatul PAS la alegerile locale din Bălți”, a spus Maia Sandu.

La rândul său, Simion Guțu s specificat că a acceptat propunerea colegilor de a candida pentru a a aduce în oraș pacea, liniștea și bună înțelegerea între oameni.

„Am așteptat să candidez pentru că știu că în oraș trăiesc oameni buni care doresc și au tot dreptul să locuiască într-un oraș european cu oameni buni, un oraș curat și modern. Prioritățile principale sunt de a face ordine în APL, de a repara străzile, ogrăzile, etc.. Să aducem oameni onești și integri în administrația publică locală, oameni care se gândesc nu la buzunarul propriu. O altă prioritate este de a ține tineretul acasă, de a le crea condițiile necesare pentru a nu părăsi țara. De asemenea, să readucem la viață obiectivele culturale din oraș prin diverse proiecte”, a spus Simion Guțu.

Simion Guțu s-a născut în 1960 în raionul Dondușeni, satul Scăieni, iar din 1978 locuiește la Bălți. În prezent, este Președinte al Organizației Teritoriale Bălți a PAS.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților