[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cinci partide – invitate să facă parte din Blocul Unirea
9 Aprilie

Blocul UNIREA a lansat o invitație oficială către reprezentanții partidelor unioniste din Republica Moldova de a se alătura entității nou-create privind consolidarea forțelor care militează pentru reîntregirea țării, restabilirea adevărului istoric și participarea într-un bloc comun electoral la viitoarele alegeri din Republica Moldova, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, invitația la dialog a fost lansată către Partidul Liberal, Partidul Unității Naționale, Partidul Liberal Democrat din Republica Moldova, Partidul Politic Mișcarea Populară Antimafie și Partidul Acțiunea Democratică.

„Blocul UNIREA își propune concentrarea tuturor forțelor unioniste din Republica Moldova întru promovarea dezideratului unirii. În acest context găsim oportun și imperativ necesar stabilirea unui dialog cu formațiunea politică pe care o reprezentați. Vă invităm să stabilim o întâlnire cu dumneavoastră personal, sau cu un grup de reprezentanți ai partidului dumneavoastră în vederea atingerii obiectivului de coagulare a eforturilor unioniste’’, se spune în mesajul Blocului Unirea.

Amintim că, Blocul Unirea a fost constituit pe 5 aprilie 2019 prin semnarea unui Protocol de constituire de către reprezentanții a trei partide și trei organizații civice unioniste.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților