[ X ]
[ X ]
[ X ]
Chiril Moțpan despre Andrei Năstase: „Muncește până la epuizare, cu dăruire de sine, și sunt sigur că va face asta și în calitate de primar al Chișinăului”
30 Aprilie

Secretarul general al Platformei „Demnitate și Adevăr”, Chiril Moțpan, susține că Andrei Năstase, candidatul pentru funcția de Primar General al Capitalei, muncește până la epuizare, cu dăruire de sine, și este sigur că va face asta și în calitate de primar al Chișinăului chiar dacă este denigrat de unele posturi de televiziune din motiv că își dau seama că nu-l vor putea manipula și nici corupe, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Chiril Moțpan scrie că Andrei Năstase a devenit un simbol.

„Un simbol al luptei continue, zi de zi, pentru a smulge țara noastră din îmbrățișarea mortală a regimului mafiot.

Am colindat alături de el, în lung și în lat, practic toate drumurile republicii, însoțindu-l la sute de întâlniri cu cetățenii pe parcursul ultimilor trei ani. Am avut momente de bucurie și mândrie, dar și clipe triste, în care a trebuit să facem față, împreună, unor încercări grele”, scrie Chiril Moțpan.

De asemenea, el menționează că în 3 ani de zile l-a cunoscut mai bine pe Andrei Năstase.

„În acești trei ani, am ajuns să-l cunosc mai bine, cred, decât chiar cei mai apropiați prieteni, pentru că am văzut cum reacționează la situații dintre cele mai neprevăzute și complicate. Și fiecare cuvânt, fiecare acțiune a sa mi-a accentuat respectul și aprecierea pe care i le port”.

În context, Moțpan scrie că Andrei Năstase își trăiește viața de zi cu zi ca o întruchipare a valorilor în care crede și la care muncește împreună cu echipa.

„Andrei Năstase conștientizează clar că o echipă puternică e o echipă unită. O echipă adunată în jurul unor valori și idealuri precum responsabilitatea pentru promisiunile făcute, atașamentul colegial, dragostea pentru concetățeni, care este cea mai autentică formă de patriotism. Și Andrei Năstase își trăiește viața de zi cu zi ca o întruchipare a acestor valori.

Și, cred eu, anume asta îl califică pe Andrei Năstase pentru funcția de primar al Chișinăului – o poziție cheie pentru a ne relua, pas cu pas, țara din mâinile celor care au capturat-o.

Muncește până la epuizare, cu dăruire de sine, și sunt sigur că va face asta și în calitate de primar al Chișinăului – de dragul oamenilor pentru care vrea să-și asume responsabilitatea.

Nu a admis – și nu va admite niciodată – apariția corupției într-o echipă în care este și el membru”, scrie Moțpan.

Și potrivit lui, anume aceste calități îl face pe Andrei Năstase candidatul perfect la Primăria Capitalei.

„Și acesta e cel mai bun motiv pentru a-l alege primar al orașului Chișinău: să știm că avem în fruntea orașului o persoană demnă, care și-a asumat o cauză nobilă și are grijă de oamenii de dragul cărora lucrează. Iar Andrei Năstase se califică perfect sub toate aceste aspecte”, a mai scris Chiril Moțpan.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților