[ X ]
[ X ]
[ X ]
Chiril Gaburici, la Baslift: Liftul e cel mai sigur transport din lume, acesta transportă de 3 ori mai mulți oameni decât toate transporturile luate împreună
6 Februarie

Ministrul degrevat al Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, candidat la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a scris, într-o postare pe blogul său, că a întreprins o vizită la compania Baslift, din sectorul Ciocana, care este în Republica Moldova una dintre liderii implicaţi în producerea, montarea şi deservirea lifturilor, informează CURENTUL.

Chiril Gaburici a discutat cu angajații și conducerea companiei despre eficientizarea activității întreprinderii, dar și dificultățile cu care aceștia se confruntă.

„Apreciez munca pe care o depuneți pentru a oferi oamenilor confort, accesibilitate și siguranță. Datorită vouă oamenii economisesc timp și energie la transportarea obiectelor mai grele la etajele superioare. Liftul e cel mai sigur transport din lume, acesta transportă de 3 ori mai mulți oameni decât toate transporturile luate împreună”, a menționat Chiril Gaburici.

„Potrivit directorului Baslift, producţia companiei este certificată în conformitate cu cerinţele standardelor ISO și dispune de certificate atît European, cît şi al Republicii Moldova. În cadrul întreprinderii își desfășoară activitatea 100 de specialiști – 60 de lucrători în instalarea şi deservirea lifturilor și 40 în secţia de producere și administrare”, a mai scris Gaburici.

Andriana Cheptine

2-1 3-1 4-2 5

Inapoi la arhiva noutaților