[ X ]
[ X ]
[ X ]
Chiril Gaburici, despre realizările la MEI: „Aş avea nevoie de câteva ore, pentru a le înşira pe toate”
19 Februarie

Ministrul degrevat al Economiei și Infrastructrurii, Chiril Gaburici, candidat în circumscripția nr. 31 (Chișinău), a realizat mai multe acțiuni în toate domeniile de activitate ale ministerului cât s-a aflat în fruntea instituției, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu pentru revista Almanahul Politic 2018, Chiril Gaburici menționează că s-a reușit extrem de multe.

„Pot spune cu mândrie că am reuşit extrem de multe. Pe fiecare din domeniile strategice am muncit pentru a lăsa în spate realizări frumoase. Am construit 1.600 km de drumuri bune, am iniţiat construcţia conductei de alimentare cu gaze Iaşi-Ungheni-Chişinău, am implementat mai multe reforme care să facă mai confortabilă activitatea mediului de afaceri, inclusiv reducerea numărului actelor permisive şi reforma fiscală. Nu am uitat nici de sectorul IT, un sector căruia am dedicat anterior 15 ani din viaţa mea. Am lansat în acest an şi educaţia digitală din clasele primare, ca să putem creşte o nouă generaţie de specialişti, cu locuri de muncă bune şi bine plătite. Aş avea nevoie de câteva ore, pentru a le înşira pe toate”, a spus Chiril Gaburici.

De asemenea, ministrul degrevat a menționat că nu s-a reușit tot, „ în primul rând datorită faptului că am fost ambiţioşi la începutul anului, ne-am pus scopuri mari, am muncit pentru ele şi acum continuu ne mişcăm în această direcţie”.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților