[ X ]
[ X ]
[ X ]
Chiril Gaburici: „Pasagerii nu trebuie să sufere urmare a arestării angajaților gărilor auto”
18 Iulie

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a cerut administratorului Î.S. „Gările și Stațiile Auto”, Sergiu Popovici, să ia toate măsurile necesare, astfel încât pasagerii să nu aibă de suferit din cauza angajaților, reținuți de Centrul Național Anticorupție. Ministrul a indicat să fie asigurată funcționarea gărilor în regim obișnuit, transmite CURENTUL.

„Indiferent de cele întâmplate, scopul primordial este asigurarea serviciilor calitative călătorilor. Oamenii nu trebuie să aibă de suferit în niciun fel din cauza angajaților instituției. Astfel de cazuri sunt grave și arată că gestionarea este defectuoasă, iar angajații sunt prizonierii unui sistem vechi de administrare. Sunt necesare măsuri drastice și ordine în acest domeniu, care a fost în haos pe parcursul mai multor ani. Ceea ce s-a întâmplat astăzi, demonstrează că acțiunile și atenționările făcute de când am venit în funcția de ministru sunt în direcția corectă și trebuie urgentate toate soluțiile cu care a venit Ministerul pentru a eficientiza și revedea tot domeniul de transport”, a punctat ministrul Economiei și Infrastructurii.

Potrivit administratorului „Gările și Stațiile Auto”, pentru a asigura funcționarea tuturor gărilor, funcțiile persoanelor reținute de CNA au fost suplinite cu angajați aflați în concedii de odihnă sau în afara orelor de muncă. Gările funcționează în regim obișnuit, iar suspendări de curse nu sunt.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților