[ X ]
[ X ]
[ X ]
Centrul Social-Politic European propune ca la alegerile parlamentare cetățenii să susțină candidații independenți
13 Martie

Centrul Social-Politic European propune ca la alegerile parlamentare, din toamna acestui an, cetățenii să susțină masiv candidații independenți, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, Președintele Centrului, Gheorghe Costandachi, a menționat că alegătorii trebuie să aleagă în viitorul Parlament deputați onești, care nu au fost compromiși.

„Este nevoie nu de sărăcie, dar – de prosperitate. Din 1994 până în prezent, elitele guvernamentale trebuiau să vină cu un concept clar de dezvoltare a Moldovei. Fiecare deputat care a fost în funcție s-a preocupat doar de interesele personale. Pentru a fi parlamentar nu-i necesar să fii onest, trebuie un alt nivel de profesionalism și echilibru moral. Cetățenii ar trebui să se consolideze pentru a promova în viitorul Parlament deputați care sunt model, care știu ce au de făcut, să nu fie vulnerabili sau să le fie frică. Candidații independenți trebuie să fie persoane fără susținere politică directă sau indirectă și susținuți de cetățeni”, a spus Gheorghe Costandachi.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților