[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cei mai buni la capitolul urmărire penală! IP Comrat – subdiviziune fruntașă în 2018
19 Ianuarie

În cadrul ședinței de bilanț privind activitatea subdiviziunilor de urmărire penală pentru perioada anului 2018, prezidată de șeful IGP, Alexandru Pînzari, Secția urmărire penală a IP Comrat a primit fanionul transmisibil și titlul onorific „Subdiviziunea fruntașă de urmărire penală în anul 2018” pentru obținerea celor mai înalte performanțe la investigarea infracțiunilor, transmite CURENTUL.

De asemenea, în cadrul ședinței au fost analizate rezultatele de activitate obținute de organul de urmărire penală în anul 2018, fiind abordate problemele existente, precum și stabilite prioritățile de activitate pentru anul 2019.

La fel, a fost făcut bilanțul celei de-a III-a ediții a Concursului de desen „Poliția în culori”, astfel au fost înmânate premii copiilor care au demonstrat idei geniale în timpul desfășurării concursului.

Totodată, pentru îndeplinirea conștiincioasă a atribuțiilor de serviciu, mai mulți conducători ai subdiviziunilor de urmărire penală au fost menționați prin ordinul Inspectoratului General al Poliției cu diplome și insigne ale IGP.

Direcţia generală urmărire penală se prezintă ca o subdiviziune responsabilă de organizarea şi suportul procesual al activităţii de urmărire penală a tuturor organelor de urmărire penală create în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei.

Pe parcursul anului 2018, organul de urmărire penală a IGP a avut în proces 46 909 cauze penale, dintre care 22 570 au fost expediate procurorilor.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților