[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cei mai activi participanți ai concursului de fotografie, organizat de Parlament, vor beneficia de o călătorie în România
8 Iunie

Cei mai activi participanți ai concursului de fotografie „EU sunt EUropa” vor beneficia de o călătorie în România, în cadrul Programului de tabere „ARC”, transmite CURENTUL.

Ceremonia de premiere a învingătorilor concursului va avea loc luni, 11 iunie. La eveniment vor participa Președintele Parlamentului, Andrian Candu, Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță și Secretarul de Stat din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Veaceslav Șaramet.

Evenimentul se desfășoară în colaborare cu Ambasada României în Republica Moldova.

Concursul de fotografie „EU sunt EUropa” a fost organizat de Parlament în perioada 11 aprilie – 8 mai 2018, cu prilejul Zilei Europei.

46 de fotografii, realizate de peste 60 de autori, elevi la gimnaziile și liceele din toată țara, au fost prezentate la concurs.

Au fost desemnate câștigătoare 12 fotografii, realizate de 20 de tineri. Câștigătorii au fost votați de vizitatorii rețelelor de socializare prin aprecieri, comentarii și distribuiri. Expoziția celor 12 fotografii învingătoare a fost vernisată pe 12 mai, la cortul informativ al Parlamentului de la Orășelul european 2018.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților