[ X ]
[ X ]
[ X ]
CEC propune spre consultări publice proiectul de hotărâre „Pentru aprobarea Instrucțiunii cu privire la procedura de vot cu urna mobilă”
12 Iunie

Comisia Electorală Centrală anunță consultări publice pe marginea proiectului de hotărâre „Pentru aprobarea Instrucțiunii cu privire la procedura de vot cu urna mobilă”.

Scopul proiectului constă în stabilirea cadrului normativ privind reglementarea modalității și termenelor de depunere a cererilor pentru votarea la locul aflării, acțiunilor membrilor biroului electoral referitoare la recepționarea cererilor, precum și procedurii de vot cu urna mobilă la locul aflării alegătorului.

Observațiile, sugestiile și propunerile cu valoare de recomandare sunt așteptate a fi trimise până la data de 22 iunie 2023, inclusiv, la adresa poștală: str. Vasile Alecsandri, nr. 119, mun. Chișinău, MD 2012 sau la una dintre adresele de e-mail: info@cec.md , stanislav.bondari@cec.md , silvia.ulinici@cec.md.

Proiectul de hotărâre, proiectul Instrucțiunii cu privire la procedura de vot cu urna mobilă (anexă la proiectul de hotărâre) și nota informativă sunt disponibile pe pagina web oficială a Comisiei Electorale Centrale www.cec.md, compartimentul „Cadrul normativ”, rubrica „Transparență decizională”, subrubrica „Procesul decizional”, poziția nr. 19 (anul 2023) sau accesând direct linkul: https://shorturl.at/csAU0.

Inapoi la arhiva noutaților