[ X ]
[ X ]
[ X ]
CEC inițiază consultări publice pe marginea proiectului de hotărâre „Pentru aprobarea Instrucțiunii privind particularitățile înregistrării blocurilor electorale”
6 Iunie

Comisia Electorală Centrală anunță consultări publice pe marginea proiectului de hotărâre „Pentru aprobarea Instrucțiunii privind particularitățile înregistrării blocurilor electorale”.

Scopul proiectului de document constă în stabilirea cadrului normativ privind reglementarea procedurii de înregistrare a blocurilor electorale constituite în scopul participării în comun a două sau a mai multor partide politice la alegeri ori referendumuri.

Observațiile, sugestiile și propunerile cu valoare de recomandare pot fi trimise până la data de 19 iunie 2023, inclusiv, la adresa poștală: str. Vasile Alecsandri, nr. 119, mun. Chișinău, MD 2012 sau la una din adresele de e-mail: info@cec.mdstanislav.bondari@cec.mdveronica.oala@cec.md.

Proiectul de hotărâre, proiectul Instrucțiunii privind particularitățile înregistrării blocurilor electorale (anexă la proiectul de hotărâre) și nota informativă sunt disponibile pe pagina web oficială a Comisiei Electorale Centrale www.cec.md, compartimentul „Cadrul normativ”, rubrica „Transparență decizională”, subrubrica „Procesul decizional”, poziția nr. 18 (anul 2023) sau accesând direct linkul https://shorturl.at/eqBPZ.

Inapoi la arhiva noutaților