[ X ]
[ X ]
[ X ]
CEC a înregistrat listele a două partide pe circumscripția națională
29 Ianuarie

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, astăzi, în cadrul ședinței, candidații a două partide la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru circumscripția națională, informează CURENTUL.

Este vorba despre 34 de candidați la funcția de deputat din partea Mișcării Profesioniștilor „Speranța-Надежда” și 35 de candidați din partea Partidului Politic „PATRIA”.

Totodată, CEC a confirmat în calitate de persoane responsabile de finanțe (trezorierul) din partea MPSN – Mariana Donică, din partea PP – Ivan Ceropita, din partea Partidului „Voința Poporului” – Maia Lucreția, din partea lui Ion Groza, candidat independent în circumscripția uninominală nr.43 – Oxana Radu și din partea lui Petru Neaga, candidat independent în circumscripția uninominală nr.51, SUA, Canada – Ana Rău.

De asemenea, au fost confirmate în calitate reprezentant cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală din partea PP – Iulian Pascari, iar din partea Partidului „Voința Poporului” – Ștefan Burlaca.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților