[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ceban: „În pofida celor spuse de conducerea Primăriei Chișinău, Fleaș, Moldovanu și Culev sunt în funcții”
28 Martie

Șeful fracțiunii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), Ion Ceban, a comunicat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Alexandru Fleaș, Mihai Moldovanu și Lucia Culev activează, în continuare, în cadrul Primăriei capitalei, informează CURENTUL.

Ceban a spus că Fleaș nu a fost dat afară, el ocupă funcția de șef adjunct al Direcției Generală Educație, Tineret și Sport.

„Mai mult decât atât, el este un fel de prim-adjunct și continuă să facă boroboațe”, a precizat socialistul.

De asemenea, El a spus că și Mihai Moldovanu este în funcția de șef al Direcției Sănătate și nici măcar nu a fost avizat să plece din această calitate.

„Și doamna Culev (n.r. – Lucia Culev, șefa Direcției Cultură), se află la locul de muncă. Dacă vom căuta toate lanțurile, ne vom da seama că toți stau bine mersi în funcții, în pofida celor anunțate de conducerea Primăriei”, a comunicat Ion Ceban, adăugând: „Când doamna Radu se va implica în campania electorală, Fleaș, Moldovanu, Culev, Morgoci și alții vor merge ca persoane de încredere?”.

Șeful fracțiunii PSRM a subliniat că „nu poate să existe luptă cu corupția, când sunt corupți în funcții. Corupția e principalul impediment în dezvoltarea Municipiului Chișinău, dar și al țării”.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților