[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cea mai mare expoziție de trenulețe în miniatură își închide ușile la Chișinău. Cât timp mai ai să o vizitezi
2 Iulie

Diorama Feroviară cu cea mai mare suprafață din Republica Moldova își va închide ușile definitiv la finele acestei luni, transmite CURENTUL.

Contactată de reporterul nostru, autoarea expoziției de machetă feroviară , Ana Pereu, a spus că expoziția de trenulețe în miniatură va putea fi admirată până pe 31 iulie, deoarece aceasta va fi dusă în România.

„Este vorba despre faptul ca majoritatea cetățenilor noștri nu prezintă interes pentru această expoziție, să vadă ceva nou. Nu putem ține o expoziție deschisă dacă nu o vizitează nimeni”, a spus autoarea proiectului.

Diorama Feroviara cuprinde 70mp. Este cea mai mare diorama feroviară din Chișinău, care și-a deschis larg ușile pentru vizitatori. Realizarea acestei diorame a fost posibilă datorită celor șase tineri entuziaști, fără vreo experiență asemănătoare anterioară, datorită implicării unui inginer și, bineînțeles, datorită efortului inițiatoarei ideii. Toate elementele prezente în dioramă au fost confecționate manual, cu excepția trenurilor și a șinelor, care au fost cumpărate.

Cei care doresc să vadă o lume frumoasă în miniatură o pot face până pe 31 iulie în fiecare zi de miercuri până duminică de la orele 11:00 – 20:00. Prețul de intrare este 60 lei/persoană, iar pentru copii de la 4 la 12 ani de 40 lei.

Grupurile au prețuri speciale:de la 10 persoane/grup – 550 lei – 55lei/pers,de la 20 persoane/grup – 1000 lei – 50lei/pers, de la 30 persoane/grup – 1350 lei – 45lei/pers.

Mihaela Grosu

Inapoi la arhiva noutaților