[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce va face timp de un an candidatul PUN la alegerile locale din Bălți? Burlacu: „Eu și colegii mei de echipă avem suficientă experiență”
18 Aprilie

Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) pentru alegerile locale din mun. Bălți, Sergiu Burlacu, își propune, în cazul în care devine primar, să restructureze Administrația Publică Locală, transmite CURENTUL cu referire la nordnews.md.

Sergiu Burlacu mai menționează că va fi schimbată și clasa politică.

„În mandatul de un an, noi ne propunem să restructurăm Administrația Publică Locală, să aducem profesioniști în primărie. Eu și colegii mei de echipă avem suficientă experiență, avem destui oameni competenți în diferite domenii de activitate și vom veni cu ideea de a schimba clasa politică, după noi învechită, din Bălți, care nu face decât să distrugă orașul. În următoarea etapă a acestui an, după ce vom restructura Administrația Publică Locală, vom aduce investiții.

Vom aduce investiții în mun. Bălți prin crearea facilităților pentru agenții economici care vin din afara actualelor frontiere ale Republicii Moldova. Și când vorbesc despre faptul că vom aduce investiții, o să fiu foarte sincer: Administrația Publică Locală n-a făcut de-a lungul timpului altceva, decât să pună piedici investitorilor străini prin condiționarea activității acestora. Condiționare de diferit gen. Și eu admit că aceste condiționări au fost ghidate de anumite scopuri meschine”, a spus Sergiu Burlacu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților