[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce spun directorul liceului și diriginta despre anii de școală a candidatului PSRM la șefia Capitalei
26 Aprilie

Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de Primar General al municipiului Chișinău, Ion Ceban și-a făcut studiile la Liceul Teoretic „Vasile Vasilache” din Chișinău. În context, ziarul „Socialiștii” a publicat impresiile directorului liceului și dirigintei despre anii de școală a lui Ion Ceban, scrie tribuna.md.

Directorul Liceului Teoretic „Vasile Vasilache” din Chișinău, Vera Bălănel, a declarat că, Ion Ceban a fost un elev cuminte și cu o purtare bună.

„Îmi aduc aminte cum, în clasa X-a, el și cu prietenul său Marcel au fost invitați să susțină o prelegere la Universitatea de Stat din Moldova. Pe atunci, nu existau telefoane mobile, de aceea am fost sunată de la universitate la telefonul staționar și rugată să transmit personal invitația elevilor mei. A fost un prilej de mândrie – nu fiecare profesor se poate lăuda că un elev de-al său din clasa a X-a susține prelegeri pentru studenți la universitate. Ion mereu a fost bun la suflet, harnic. Avea o atitudine respectuoasă față de învățători. Făcea voluntariat, mereu era gata să dea o mână de ajutor și, în caz de necesitate, își asuma întreaga responsabilitate. Despre el am auzit doar lucruri bune. Când a fost viceministrul Educației, eram mândri că un fost elev de-al nostru, fiind atât de tânăr, este deja viceministru. Sunt convinsă că, dacă Ion Ceban va învinge în alegerile pentru funcția de Primar general, va fi un bun conducător al orașului. Mereu a făcut ceea cea promis”, a punctat directoarea.

La rândul său, diriginta Neli Sochircă a menționat că, Ion Ceban mereu a fost un elev responsabil.

„Niciodată nu a lăsat pe mâine ceea ce se poate să facă azi. Datorită acestor capacități ale sale, a reușit să câștige aprecierea și respectul nu doar din partea colegilor de clasă, ci și din partea pedagogilor. Este o fire comunicabilă, sociabilă. Sunt convinsă că dacă Ion Ceban va învinge în alegeri, va deveni un conducător excelent al orașului”, a spus diriginta.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților