[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce își propune Guvernul să organizeze de Ziua Memoriei
5 Februarie

Ministerul Apărării a prezentat, spre consultări publice, proiectul cu privire la organizarea şi desfăşurarea manifestaţiilor consacrate Zilei Memoriei, transmite CURENTUL.

Astfel, se propune a se institui Comitetul organizatoric pentru organizarea şi desfăşurarea manifestaţiilor dedicate comemorării a 28 de ani de la începutul acţiunilor de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova şi se aprobă componenţa nominală a acestuia.

Se aprobă Planul manifestaţiilor dedicate comemorării a 28 de ani de la începutul acţiunilor de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova.

Realizarea acţiunilor incluse în Plan se va efectua din contul mijloacelor aprobate în bugetul autorităţilor implicate, precum şi din alte surse, conform legislaţiei în vigoare.

Se recomandă autorităţilor administraţiei publice locale să identifice mijloacele financiare necesare pentru realizarea acţiunilor prevăzute în Planul manifestaţiilor dedicate comemorării a 28 de ani de la începutul acţiunilor de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova.

Controlul asupra executării prezentei dispoziţii se pune în sarcina Consiliului naţional pentru problemele veteranilor de război.

Mai jos vedeți lista manifestațiilor propuse:

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților