[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce făcea Dorin Chirtoacă în momentul când a aflat despre data desfășurării Referendumului împotriva sa
12 Septembrie

Primarul suspendat al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a comunicat că vopsea „ușa de la intrare, ultima ce i-a rămas din reparația de la casa părintească”, când a aflat că, pe lângă arest și suspendare, va fi și referendum privind revocarea lui din funcția de primar general al mun. Chișinău, informează CURENTUL.

„Deci suntem în campanie electorală, sau cum? Înseamnă că trebuie să pot să merg să mă întâlnesc cu alegătorii sau raportul pentru 10 ani de activitate o să-l dau de aici pe vârful casei de la Colonița pentru găinile, câinii și pisica din curte? Am spus de prin iunie că s-ar putea ca dosarele să fie un fel de „pregătire” pentru referendum. Bine, astăzi terminam vopsitul și la subiect revenim zilele viitoare. Dar panou electoral avem deja, daca ceva!”, a scris el.

Totodată, Dorin Chirtoacă a venit și cu câteva precizări:

„Unu – Este cinic să pui referendumul de ziua de naștere a domnului Mihai Ghimpu. Cineva dorește să-i facă un cadou? Aceasta denotă nimicnicia și josnicia celor care l-au pus la cale, l-au trâmbițat, l-au trecut prin judecați și CMC, iar în același timp confirma ca scopul lor este unul meschin și nu de a apăra interese locuitorilor Chișinăului!

Doi – Conform regulilor democrației, în caz de eșec cei care au inițiat referendumul, au semnat primii în fața Primăriei, au votat pentru acesta în CMC, dar și cei care l-au regizat, toți în mod normal, trebuie să-și depună demisia de onoare pentru risipa de bani publici, pentru deranjarea inutilă a cetățenilor și pentru blocarea activității Primăriei în ultimii doi ani. O sa o faceți?”.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților