[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce au discutat Igor Dodon și Johannes Hahn
3 Iunie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, astăzi, a avut o întrevedere cu Comisarul European pentru Politica Europeană de Vecinătate şi Negocieri pentru Extindere, Johannes Hahn, care se află într-o vizită de lucru în Republica Moldova, informează CURENTUL.

La întrevedere a participat și șeful Delegației Comisiei Europene în Moldova, Peter Michalko.

„Am făcut un schimb de opinii cu privire la agenda relațiilor moldo-europene. Am fost unanimi în opinia privind necesitatea aprofundării și extinderii acestora în toate domeniile de interes reciproc”, a scris Dodon, pe o rețea de socializare,

În același timp, Dodon a comunicat și alte subiecte discutate. „De asemenea, am discutat situația politică internă din Republica Moldova, inclusiv problema lipsei unei majorități parlamentare legitime și a noului Guvern timp de peste trei luni de la organizarea alegerilor parlamentare. Totodată, i-am asigurat pe diplomații europeni de poziția consecventă a Președintelui RM privind continuarea promovării unei politici externe echilibrate atît în raport cu partenerii din Est, cît și cei din Vest, cu respectarea intereselor naționale ale Republicii Moldova”, a conchis Dodon.

Cristina Pendea

62112080_2545669305497308_1138100792239063040_n

Inapoi la arhiva noutaților