[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce ar schimba în Chișinău consilierul municipal Ilian Cașu, dacă ar avea o „baghetă magică”
13 Octombrie

Consilierul municipal din partea Partidului Politic „Partidul Nostru” (PN), Ilian Cașu, și-ar fi dorit să readucă parcurile Capitalei în starea în care erau pe timpul primarului Carol Schmidt sau chiar perioada sovietică. În cadrul proiectului CURENTUL „Chișinău – orașul meu”, Ilian Cașu ne-a spus care este cea mai frumoasă amintire a sa legată de Chișinău, ce loc preferă, care sunt cele mai mari probleme ale Capitalei și ce și-ar dori de Hramul orașului în 2021.

Ilian Cașu spune că cea mai frumoasă amintire a sa legată de Chișinău este parcul din centrul Capitalei.

„Parcul Catedralei este cea mai frumoasa amintire legată de Chișinău pentru mine. Adesea aici obișnuiam sa-i plimbăm pe copiii noștri când erau mici. Acest parc a fost și rămâne pentru noi un mediu sănătos de socializare”, spune Ilian Cașu.

Totodată, acest mediu este și cel mai preferat loc.

„Parcul Catedralei este, de asemenea, și locul meu preferat în oraș pentru că aici au copilărit practic copiii mei”.

După părerea consilierului, cele mai mari probleme ale Capitalei sunt:

„Parcurile într-o stare de degradare vizibila, haosul parcărilor și transportul public ineficient. Astea ar fi trei cele mai mari probleme ale orașului”.

Dacă ar avea o baghetă magică, Ilian Cașu ar readuce în ordine starea parcurilor din Capitală.

„Cu o bagheta magică aș readuce parcurile orașului la starea în care erau pe timpul primarului Carol Schmidt sau în perioada sovietică”, spune consilierul.

Pe viitor, de Ziua orașului, consilierul și-ar dori ca un profesionist să se ocupe de excursiile prin oraș.

„La Hramul Chișinăului în 202,1 mi-aș dori excursii profesionist organizate pentru chișinăuieni și oaspeții orașului în incinta clădirii primăriei și a CMC. Și nu numai de Hram…”, a punctat Ilian Cașu.

ilian casu
Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților