[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ce apeluri au lansat candidații în turul II către locuitorii mun. Chișinău
30 Mai

Candidații Ion Ceban, Partidul Socialiştilor din Republica Moldova și Alexandr Slusari, reprezentantul candidatului Andrei Năstase de la Platforma DA, au participat astăzi la dezbaterile electorale, moderate de Corneliu Rusnac, la Radio Chișinău, informează CURENTUL.

Slusari a îndemnat locuitorii capitalei să iasă duminică la vot și să aleagă un primar „antisistem”.

„Victoria noastră e foarte aproape, avem demnitate, luptăm pentru adevăr, nu vrem să lăsăm orașul mafiei. La 3 iunie facem un pas spre eliberarea țării. Voi sunteți cei care puteți decide soarta orașului în această zi, votând un politician antisistem, care a luptat 7 ani în condiții vitrege cu mafia, care are o echipă profesionistă, tehnocrată. Și într-un an un poate demonstra că poate face viața mai bună pentru toți chișinăuienii”, a spus reprezentantul Platformei DA.

Ion Ceban a menționat că are pregătirea necesară pentru a face din Chișinău un oraș modern și confortabil.

„Spre deosebire de contracandidatul meu, eu nu am nevoie de Primărie ca o platformă pentru parlamentare. Eu am plecat benevol din Parlament ca să mă ocup de oraș. Eu am sute de inițiative, am studii, stagii la Moscova și Paris în administrație publică și municipală. Eu vreau să mă ocup de oraș. E un examen și pentru mine, dacă nu mă descurc – vor aprecia chișinăuienii, timp de un an. Eu vreau să lucrez pentru oraș. Vă chem la vot pe 3 iunie și vă îndemn să votați pentru un oraș mai frumos și sigur”, a subliniat socialistul.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților