[ X ]
[ X ]
[ X ]
Caz ieșit din comun la Primăria Chișinău. Ceban: Omul a fost trimis pentru a se discuta despre cazuri artificiale
18 Iulie

În această dimineață, în fața Primăriei capitalei, a fost parcat un automobil. Primarul capitalei, Ion Ceban a spus că, cazul din această dimineață nu este primul înregistrat de persoana care este protestatar de serviciu pus la comandă la Primăria Chișinău și regizat de către cei din PAS”, informează CURENTUL.

„Este unul dintre protestatarii care toți îi cunosc că protestează la CNA, care scuipă oamenii în față și care atacă oamenii ce nu sunt pe placul guvernării. Pentru a distrage atenția de la evenimentele care se întâmplă la nivel central, omul a fost trimis din nou pentru a se discuta despre cazuri artificial create. Este același tip care a venit cu pistol în ședința CMC, are acces liber în toate cabinetele, hărțuiește zilnic funcționarii, cel care a atacat un polițist al primăriei.

Într-un final, persoana este protejată, iar polițistul primăriei care câteva luni în urmă a fost atacat de acest individ are deschis dosar penal și riscă pedeapsă de 5 ani de închisoare. Chiar dacă polițistul a acționat în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Toate cazurile sunt fixate, doar că cetățeanul agresiv cel mai probabil va scăpa iarăși basma curată, fiind protejat”, a declarat Ion Ceban.

Primarul a mai spus că, „deoarece astăzi la Primărie este un eveniment important cu prezentarea Studiului privind inventarierea străzilor și dezvoltarea sistemului de administrare a patrimoniului rutier, ca și în cazul Domnului Gîlca, accentele au fost schimbate și se va vorbi despre un caz regizat”.

Inapoi la arhiva noutaților