[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cât mai ține zăpada….Moldovenii au luat cu asalt magazinele în căutarea săniilor. Cât costă acestea
29 Ianuarie

Moldovenii au luat cu asalt centrele comerciale în căutarea săniilor. Pentru a savura din plin feeria iernii, locuitorii capitalei sunt gata să achite orice sume stabilite de către agenții comerciali, transmite CURENTUL.

La „Bomba”, prețurile pentru o sanie din lemn și metal încep de la 300 de lei, fiind realizate pentru copiii până la trei ani. Cele mai sofisticate costă circa 600 lei.

Magazinul mai pune în vânzare și scutere pentru zapadă, care sunt un mijloc de transport convenabil pet imp de iarnă dar și o modalitate de distracție pentru copii. Prețul lor variază între 1000 și 2000 de lei.

O diversitate de sănii a pregătit și Compania „Smart.md” . Pe pagina magazinului sunt plasate oferte care încep de la 1200 lei. Săniile au o structură clasică din lemn și sunt destinate copiilor peste trei ani.

Totodată, compania propune spre vânzare și sănii concepute special pentru săniuș, destinate adulților și copiilor de peste 10 ani. Prețul acestora este în jur de 5000 lei.

Menționăm că la această oră, în Capitală se menține Codul Portocaliu de condiții meteo complicate. Cerul este noros, iar izolat, cad ninsori puternice. Potrivit meteorologilor, astăzi va viscoli, iar pe drumuri se va forma ghețuș și troiene.

Doina Buruiană 

Inapoi la arhiva noutaților