[ X ]
[ X ]
[ X ]
Casa Națională a transferat beneficiarilor indemnizațiile și alocațiile
12 Decembrie

Casa Naţională de Asigurări Sociale informează, că astăzi, conform graficului stabilit pentru luna curentă,  a fost executată finanțarea unui șir de prestații sociale în valoare de 290,1 mln. lei, informează CURENTUL.

Astfel, au fost finanțate indemnizațiile adresate familiilor cu copii (indemnizaţiile unice la naşterea copilului, indemnizaţiile pentru îngrijirea copiilor până la vârsta de 2 ani, indemnizaţiile pentru creşterea copiilor persoanelor asigurate, indemnizaţia lunară de suport pentru creşterea până la împlinirea vârstei de 3 ani a copiilor gemeni sau a mai mulţi copii născuţi dintr-o singură sarcină), dar și indemnizaţiile paternale.

Totodată, astăzi își pot ridica banii și beneficiarii de compensaţii destinate participanților la lichidarea avariei de la C.A.E. Cernobîl, indemnizații viagere și beneficiarii de ajutor de șomaj, etc.

Reamintim că, deținătorii de card bancar își pot ridica banii de la instituţiile bancare, iar ceilalți beneficiari – din orice oficiu poştal, indiferent de domiciliu.

De asemenea, reiterăm că pe pagina web-oficială www.cnas.gov.md este disponibil serviciul electronic „e-Cerere – Indemnizaţii”, care oferă posibilitatea de a aplica online la indemnizaţii adresate familiilor cu copii.

Pentru a fi la curent cu informații privind stabilirea, calcularea şi plata prestațiilor sociale, puteți accesa pagina web oficială www.cnas.gov.md, urmări postările noastre pe FacebookInstagram și Telegram, dar și contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul unic de telefon 022 – 257 – 777. 

Inapoi la arhiva noutaților