[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cartierul Cluj, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din capitală. „Lagmar-Impex” oferă detalii!
11 Decembrie

Compania „Lagmar-Impex” se ocupă acum de un proiect ambițios și interesat, care deja se află în derulare. Este vorba despre Cartierul Cluj în Chișinău. Directorul departamentului vânzări din cadrul companiei, Alexei Rotaru, afirmă că este unul dintre proiectele imobiliare de cea mai mare anvergură din capitală, implementarea căruia e urmărită cu cel mai mare interes, informează CURENTUL.

El spune că acest Cartier este destinaţia perfectă pentru cei care doresc un trai fără zgomotul oraşului şi aproape de natură.

„Mai ales că oferim şi un preţ accesibil – de la 750 euro pentru un metru pătrat. Un aspect important îl reprezintă şi faptul că prima rată este atractivă şi accesibilă, iar plata se efectuează în tranşe fără dobânzi şi comisioane.

Şi nu doar aceste detalii fac atractiv Cartierul Cluj – un alt avantaj este că e situat la 15 minute distanţă de centrul Chişinăului cu transport public.

Vă asigur că acest proiect imobiliar e gândit din start pentru un trai comparabil cu cel din ţările europene dezvoltate”, spune Alexei Rotaru într-un interviu pentru curentul.md.

Mai multe detalii găsiți pe www.cartiercluj.md.

Inapoi la arhiva noutaților