[ X ]
[ X ]
[ X ]
Candidatul socialiștilor în circumscripția nr. 24 a prezentat două priorități ale programului său electoral
6 Februarie

Candidatul socialiștilor la parlamentare în circumscripția nr. 24, Vasile Bolea, a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, alte două priorități ale programului său electoral, transmite CURENTUL.

Vasile Bolea a vorbit despre neregulile din Legea cu privire la achitarea cotei parte la apă și canalizare, dar și neregulile din Legea condominiului.

„Atribuirea cotei-parte pentru serviciul de apă și canalizare este stipulată în Legea 303. Problema poate fi remediată printr-un proiect de Lege ce va aduce amendamentele necesare la această Lege și prevederile date vor fi scoase. Odată ce vom veni în viitorul Parlament, vom face numaidecât aceste amendamente, deja le-am pregătit. Vin cu un angajament față de cetățeni să exercit controlul parlamentar asupra activității „Apă-Canal””, a menționat Vasile Bolea.

Despre Legea condominiului, deputatul spune că, la prima vedere, ar fi o lege bună, dacă nu ar conține atâta neclarități.

„Prin adoptarea acestei Legi, cetățeanul de rând va trebui să contribuie la fondul de reparație al blocurilor locative. Cuantumul pentru acest fond va fi preluat anual. Ei vor fi nevoiți să achite tot ce ține de întreținerea blocurilor, reparația acoperișurilor, iar pentru reparațiile unor elemente se va percepe o taxă suplimentară”, a spus Vasile Bolea.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților