[ X ]
[ X ]
[ X ]
Candidatul PSRM pentru circumscripția Răzeni, Nicolae Pascaru spune de ce a acceptat să candideze
22 Octombrie

Președintele Mişcării Naţionale Voievod, Nicolae Pascaru, candidat al PSRM la funcția de deputat pe circumscripția electorală Răzeni la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în cadrul unui interviu pentru tribuna.md, a vorbit despre decizia de a candida din partea partidului, transmite CURENTUL.

Nicolae Pascaru spune că nu face parte din partid, dar este susținut de această formațiune politică.

„PSRM este unicul partid de la care puteam să accept propunerea aceasta. Noi suntem activi cu organizația noastră, am o experiență în spate în diferite organizații non-guvernamentale și am fost receptiv la ceea ce se întâmplă în societate, inclusiv și pe domeniul politic. Însă puteam să accept o asemenea propunere doar de la PSRM, dat fiind că este un partid cu reputație bună, este un partid care nu a participat la furtul miliardului, este un partid care și-a înaintat președintele la șefia țării și a fost susţinut de marea majoritate a cetățenilor. Este un partid care ne dă încrederea anume în valorile cele care le împărtășim noi, organizația noastră: felul cum privesc ei RM, felul cum văd virtuțile care trebuie să le aibă moldovenii, felul cum văd politica externă.

Pentru mine, sincer, este o onoare să fiu înaintat, de aceea și am acceptat. Împreună cu echipa este mai ușor de mers în alegeri. Trebuie să accentuez că nu sunt membru de partid, pur și simplu sunt susținut și înaintat de acest partid. Pentru mine este o onoare că sunt înaintat de partidul al cărui lider este președintele RM”, a spus Nicolae Pascaru.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților