[ X ]
[ X ]
[ X ]
Candidatul ACUM pentru diaspora la est de RM dezvăluie motivul ce l-a determinat să participe la parlamentare!
4 Ianuarie

Candidatul Blocului electoral „ACUM” pentru diaspora la est de Republica Moldova la alegerile parlamentare, masterandul Dorian Frăsâneanu, susține că, nu a fost o decizie ușoară să se implice în aceste alegeri, dar este una asumată, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Dorian Frăsâneanu a scris că, este onorat să fie desemnat în calitate de candidat al blocului electoral “ACUM” pe circumscriptia uninominala 49 pentru diaspora la Est de Republica Moldova.

„În ultimii doi pe care i-am trait în Moscova am reușit să văd personal cum respiră una dintre cele mai mari diaspore moldovenești. Majoritatea au fost alungați de-acasă de griji, sărăcie și lipsa de oportunități, dar și așa încă își mai iubesc țara și toți speră la o schimbare. E o misiune grea, dar candidez cu convingerea că în Republica Moldova încă se mai poate face politică în mod cinstit și corect, iar binele tuturor cetațenilor trebuie să devină prioritatea numarul 1. Aceste alegeri sunt cruciale pentru țara noastră și de aceea ACUM e timpul să scoatem instituțiile statului din captivitate și să redăm cetățenilor demnitatea. Republica Moldova are nevoie de o justiție în serviciul cetățenilor, un sistem de educație și de sănătate de calitate și oportunități pentru fiecare acasă. Nu va fi ușor, dar mă bazez pe susținerea fiecăruia dintre voi și sunt sigur că împreună vom izbândi!!”, a scris Frăsâneanu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților