[ X ]
[ X ]
[ X ]
Candidații blocului ACUM au semnat un angajament. Dacă vor încălca prevederile, vor fi nevoiți să-și depună mandatul de deputat!
21 Februarie

Candidații la alegerile parlamentare din partea blocului electoral ACUM, astăzi, au semnat un angajament față de cetățeni, în cazul în care ajung în Parlamentul Republicii Moldova, informează CURENTUL.

Astfel, candidații se angajează să nu participe, în viitorul Parlament, la crearea unei coaliții cu Partidul Democrat din Moldova, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, Partidul Politic ȘOR, Partidul Nostru și alte formațiuni pro-oligarhice și anti-europene.

Potrivit aceluiași angajament al blocului ACUM, în caz de încălcare a prezentului angajament candidații își vor depune mandatul de deputat.

Candidatul din partea blocului ACUM, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, s-a referit la însemnătatea scrutinului electoral. „O dată la 4 ani votăm în Parlament oameni care să ia decizii importante în numele nostru. Clasa politică ne-a dezamăgit profund. Îi putem opri cu o singură condiție – că ne unim cu un singur scop, de a elibera țara. Pornim la luptă siguri de victorie!”, a precizat Sandu.

Andrei Năstase, candidatul blocului și liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, s-a adresat alegătorilor.

„Moldova de astăzi este sub asediu. Vom face ceea ce este de făcut. Vom aduna de pe străzi toți bandiții și îi vom trimite la pușcărie. Vom oferi siguranță și liniște familiilor noastre. Îndemnul meu este să ieșim masiv la vot, să dați majoritatea blocului ACUM, iar noi vom face ceea ce este de făcut”, a conchis Năstase.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților