[ X ]
[ X ]
[ X ]
Candidat independent în circumscripția nr. 24: Am luptat cu hoții
26 Februarie

În circumscripția uninominală nr.24, au luptat pentru fotoliul de deputat cinci candidați, iar deputat ales este Vasile Bolea. Astfel, după alegeri, trei contracandidați ai săi, au venit cu mesaje pe o rețea de socializare, transmite CURENTUL.

Candidatul Partidului Șor, Serghei Burgudji, a mulțumit pentru încredere și susținerea acordată lui și echipei. „Înainte ne așteaptă victorii și mai mari! Împreună pentru Moldova ! OT Botanica este pe primul loc din Chișinău din toate organizațiile teritoriale!!!”, a scris Burgudji.

Și candidatul Blocului electoral ACUM, Grigore Colun, a mulțumit tuturor celor care au votat pentru el. „Mulțumesc mult echipei din circumscripția nr. 24, care m-a susținut în această campanie electorală!”, a mai scris Colun.

Candidatul independent, Artur Croitor, a menționat că, rezultatele alegerilor parlamentare din Moldova atestă un impas clar, în care țara a ajuns după confirmarea rezultatelor votării.

„În afară de PDM, toți politicienii sunt în pierdere și sunt supărați. Oamenii sunt și mai supărați, deoarece astfel de rezultate nu convin cu nimeni, cu excepția hoților. Prin urmare, este destul de evident că suntem în pragul unor evenimente importante. Cât mă vizează pe mine, am avut două opțiuni, boicotarea sau particip, am ales să particip. Știind cât de greu este de a rezista acestei forțe organizate și cinice de hoție, îmi exprim respectul și admirația față de toți participanții la aceste alegeri din forțele sănătoase ale societății moldovenești. Am luptat cu hoții!”, a scris Croitor.

De menționat că, în această circumscripție a mai candidat și democratul Alexandr Bannicov.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților