[ X ]
[ X ]
[ X ]
Candidat în circumscripția nr.18: „Sunt împăcat”
26 Februarie

La alegerile parlamentare, în circumscripția uninominală nr.18 – orașul Orhei, au luptat pentru fotoliul de deputat 6 candidați, iar învingător a ajuns Ilan Șor – Partidul Politic „ȘOR”. În acest context, CURENTUL vă propune să vedeți cum au reacționat pe rețelele de socializare unii dintre contracandidații săi, după aflarea rezultatelor.

Candidatul din partea Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Svetlana Căpățină, a mulțumit alegătorilor.

„Vreau să aduc mulţumiri şi aprecieri cetăţenilor, cari-au exercitat dreptul de vot pentru Partidul Comunist din Republica Moldova”, a scris Căpățină, pe o rețea de socializare.

Candidatul blocului electoral ACUM – Platforma DA și PAS, Valeriu Munteanu, și-a exprimat poziția cu privire la alegeri.

„Moldova ostatica deznădejdii. Orhei sub asediul pungașilor. Eu mi-am făcut datoria față de cetățenii Republicii Moldova muncind cu abnegație, alături de blocul ACUM, în aceste alegeri, în dorința noastră a tuturor de a scăpa de dictatură. Din păcate condițiile inegale de luptă politică și electorală și derapajele antidemocratice fără precedent ale guvernării PD, ne țin încă departe de această năzuință, care nu va putea fi înăbușită de nimeni, niciodată. Din păcate, protecția și susținerea frenetică a Partidului Democrat și fărâmituri din miliardul furat (și) de Ilan Șor din sistemul bancar și-au pus amprenta puternic pe Orhei (și câteva raioane din jur), ridicând la rang de icoană, mobilul electoral, distrugător pentru societatea noastră: „A furat, dar ne dă și nouă”. Vreau să mulțumesc enorm tuturor celor din Orhei și Călărași, care m-au votat și au votat Blocul ACUM DA PAS. Vreau să mulțumesc ACUM pentru încrederea acordată și un mulțumesc special reprezentanților din Orhei a partidelor DA, PAS și PLDM, care mi-au fost alături, în ultimele două luni, cu dăruire și mult curaj. Doar împreună, uniți, vom reuși și în continuare. Sunt împăcat că am putut să contribui la scorul electoral general al blocului ACUM, prin munca pe care am realizat-o la Orhei, cu ecouri pe întreaga Republică Moldova, ori rezultatul pe care l-am înregistrat în circumscripția nr.18 este mai mare decât rezultatul blocului ACUM în acest teritoriu sublim, numit Orhei, viciat puternic de milioanele lui Șor (a se citi Plahotniuc). Lupta continuă…”, a scris Munteanu.

De menționat că, pe aceeași circumscripție, a candidat și Vasile Costin – Partidul Democrat din Moldova, Mihail Catraniuc – Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Dorin Zghibarța – Partidul Liberal.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților