[ X ]
[ X ]
[ X ]
Când va ajunge reforma Guvernului pe online: „Este stabilită o etapă tranzitorie de…”
28 Iulie

Ședința de miercuri a Executivului a avut loc în noua structură conform reformei Guvernului. Pe site-ul Guvernului a fost modificată componența noului cabinet de miniștri, din listă fiind excluși foștii miniștri.

Solicitat de reporterul CURENTUL, serviciul de presă al Guvernului ne-a spus când vor fi modificate site-urile ministerelor nou formate.

„În legea cu privire la Guvern, publicată vineri în Monitorul Oficial, este stabilită o etapă tranzitorie de patru luni. În perioada tranzitorie va fi creată o interfață care va atrage datele de pe site-urile necesare. Ulterior, se vor căuta soluții pentru comasarea bazelor de date, dar între timp informațiile vor fi păstrate în forma actuală”, ne-a comunicat serviciul de presă.

Amintim că în noua componență a Guvernului au rămas 9 ministere:
Ministerul Economiei și Infrastructurii; Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene; Ministerul Finanțelor; Ministerul Justiției; Ministerul Afacerilor Interne; Ministerul Educației, Culturii și Cercetării; Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale; Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului; Ministerul Apărării.

1

2

3

4

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților