[ X ]
[ X ]
[ X ]
Campanie: Dacă vă sună telefonul și auziți „Bună ziua. Sunt Andrei Năstase…”
2 Aprilie

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, candidat la șefia capitalei, a inițiat „o campanie de informare și implicare a mai multor oameni de bună credință”, pe care o desfășoară, întâlnindu-se cu oamenii din țară și din capitală, în piețe, parcuri, în curțile dintre blocuri sau pe ulițele satelor, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Andrei Năstase a declarat că a decis să apeleze și la mijloacele de comunicare de la distanță, la rețelele de socializare și telefonice.

„Astfel, mai multă lume a fost contactată telefonic de la numărul 022 996699 și poate în continuare să sune la acelaşi număr pentru a ne informa despre disponibilitatea de a ne fi alături. Chișinăuienii, dar și cetățenii întregii țări, de Acasă sau din Diasporă, care vor dori să mă sprijine prin implicare, voluntar și vor suna sau vor fi sunați de la numărul de telefon anunțat, vor auzi următorul mesaj: „Bună ziua. Sunt Andrei Năstase, Președintele Platformei Demnitate și Adevăr și candidez pentru funcția de primar al Chișinăului. Vreau să transform Chișinăul într-un oraș în care să trăim omenește. Dacă doriți să mă susțineți în această competiție dificilă, Vă rog să tastați „1”, dacă, însă, nu sunteți interesat, vă rog să tastați „2”. Vă mulțumesc și Vă asigur că voi rămâne mereu printre oameni””, a scris Năstase.

Andrei Năstase a dat asigurări că, cetățenii vor fi contactați nu mai târziu de ora 20.00. „Dacă, totuși, cineva vă va apela mai târziu, vorbind în numele staff-ului nostru, vă rugăm să nu ezitați să închideți telefonul sau să raportați abuzul, fiind vorba de o provocare certă”, a precizat Năstase.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților