[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cadou pentru bălțeni din partea lui Ilan Șor și Marina Tauber: Pe 5 iunie, va fi organizat un concert, la care va evolua interpretul rus Filip Kirkorov
23 Mai

Ilan Șor, Marina Tauber și întreaga echipă a Partidului „ȘOR” au decis să le facă un cadou locuitorilor municipiului Bălți. Pe 5 iunie, va fi organizat un concert, la care va evolua renumitul interpret rus, Filip Kirkorov.

Anunțul a fost făcut de Ilan Șor duminică, 22 mai, când orașul Bălți și-a sărbătorit Hramul și împlinirea a 601 ani de la prima atestare documentară.

Potrivit lui Ilan Șor, pe parcursul zilei de luni, urmează să fie depusă cererea prealabilă privind organizarea concertului în orașul Bălți.

„Dragi bălțeni, pentru a colora așteptările dumneavoastră în ceea ce privește un trai mai bun pe care îl meritați, împreună cu echipa mea, am decis să facem un cadou locuitorilor frumoși din Bălți. În 5 iunie, vă va încânta renumitul și incomparabilul interpret Filip Kirkorov. Pe 5 iunie, să-l întâmpinați pe Filip Kirkorov în orașul dumneavoastră. La mulți ani! Vă iubesc!”, a declarat Ilan Șor.

Inapoi la arhiva noutaților