[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cadou din partea echipei Partidului „ȘOR” pentru locuitorii satului Văsieni, raionul Telenești, cu ocazia sărbătorilor de iarnă: Sistem de iluminat stradal nou
28 Decembrie

Bucurie mare în satul Văsieni din raionul Telenești. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, localnicii au primit un cadou mult așteptat. Localitatea a fost iluminată integral pentru prima dată, la inițiativa și cu sprijinul președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor. De acum încolo, oamenii vor fi în siguranță când vor merge noaptea pe străzi.

Proiectul iluminatului stradal a fost așteptat de zeci de ani de locuitorii satului Văsieni.

„Multora nu le venea să creadă că acest proiect va fi dus la bun sfârșit. Eu am crezut în acest proiect și în această echipă. În satul nostru s-au făcut multe, datorită echipei lui Ilan Șor. Avem parte de multe surprize cu ocazia sărbătorilor de iarnă, de Ziua Copilului, de Ziua Internațională a Femeii etc. Le mulțumim și le suntem recunoscători”, a spus o locuitoare a satului Văsieni.

„Tot satul este foarte bucuros și mulțumit de această surpriză de care avem parte, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Foarte mulți ani localitatea noastră s-a aflat în beznă. Nu am fost convinși în totalitate că în localitatea noastră va apărea lumina pe străzi. Ilan Șor a demonstrat că este un om de cuvânt și iată că proiectul iluminatului stradal a ajuns la final. Niciodată nu am avut o susținere atât de mare din partea vreunui partid. Chiar și cei mai sceptici și critici la adresa acestei formațiuni, au înțeles că Partidul „ȘOR” ajută oamenii cu faptele, nu cu vorbele”, a adăugat un bărbat.

Potrivit primarului satului Văsieni, Ion Memeț, proiectul iluminatului stradal a costat peste două milioane de lei.

„Este un proiect finanțat de liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor. Este un proiect foarte bun! Anterior, era iluminată doar o stradă, principala, acum localitatea este iluminată în proporție de 100%. Au fost instalați 14 de km de cablu, 70 de piloni din beton, 17 piloni din metal, peste 500 de corpuri de iluminat și patru transformatoare electrice”, a menționat primarul Ion Memeț.

La evenimentul de inaugurare a iluminatului stradal a participat și deputatul Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova, care a reiterat că formațiunea lui Ilan Șor lucrează pentru oameni, pentru a le asigura confort și siguranță.

„Lumină pe străzi, drumuri bune sunt printre principalele proiecte pe care le implementează Partidul „ȘOR” în localitățile din țară. Oamenii noștri merită să trăiască bine și să nu aibă frică să meargă noaptea pe străzi. Mă bucură faptul că tot mai multă lume conștientizează că acolo unde este Partidul „ȘOR” este bunăstare. Cei care acordă încredere primarilor formațiunii noastre vor beneficia de proiecte bune pentru oameni”, a dat asigurări Reghina Apostolova.

Cu un mesaj de felicitare pentru locuitorii satului Văsieni a venit și președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, care a finanțat integral proiectul iluminatului stradal.

„Vă felicit că lumina a apărut și pe străzile din localitatea dumneavoastră! Mă bucur că, de acum încolo, veți fi în siguranță, când veți merge noaptea pe stradă. Cei  care sunt acum la putere au adus vremuri întunecate. Ei fac tot posibilul ca satele și orașele noastre să rămână în beznă, iar oamenii să îndure sărăcie, frig și foame. Noi vom face exact invers. PAS și Maia Sandu vor stinge lumina, noi o vom aprinde. Ei îi sărăcesc pe oameni, noi le vom schimba viața în bine. Ei vor distruge, noi vom construi satele Moldovei. Ei vor să rămânem în trecut, noi vă vom asigura un viitor prosper. Așa suntem noi și acesta este felul nostru de a vă mulțumi pentru încrederea pe care ne-o oferiți. Atât timp cât vom fi uniți, vom fi puternici și visurile noastre se vor îndeplini. Totodată, vă felicit cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Vă doresc sănătate și belșug în toate! La mulți ani!”, a declarat Ilan Șor

La Văsieni, echipa Partidului „ȘOR”, a implementat mai multe proiecte sociale, printre care și construcția unui teren de joacă.

Până în prezent, echipa Partidului „ȘOR” a iluminat aproape integral raionul Orhei, dar și mai multe localități din țară, acolo unde la conducere sunt primari din partea Partidului „ȘOR”.

image-2022-12-21-161033 image-2022-12-21-161045 image-2022-12-21-161052 image-2022-12-21-161104 image-2022-12-21-163351

Inapoi la arhiva noutaților