[ X ]
[ X ]
[ X ]
Bunuri în valoare de peste 2 milioane de lei au fost sechestrate, săptămâna trecută, de ARBI
30 Ianuarie

Agenția de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI) a CNA a aplicat sechestre, în valoare de circa 2 milioane de lei, în această săptămână. Printre bunurile indisponibilizate sunt 5 terenuri agricole, un teren pentru construcție, o construcție locativă și una nelocativă.

De asemenea, Direcția generală asigurare operativă a efectuat 6 expertize judiciare, dintre care 3 grafoscopice și 3 IT, în procedură fiind alte 58 de expertize. Ofițerii de urmărire penală ai CNA gestionează 342 de cauze penale.

Direcția legislație a întocmit 12 rapoarte de expertiză și 21 de avize. La moment, se lucrează pe 37 materiale, recepționate de la autorități.

Direcția analitică a efectuat 5 analize operaționale și a inițiat 5 noi, alte 60 de studii sunt în procedură. Reprezentantul Serviciului juridic al CNA a participat la 11 ședințe de judecată, iar Direcția testarea integrității profesionale a eliberat 122 de caziere de integritate.

La linia națională anticorupție au fost recepționate 58 de apeluri. În penitenciare se află 16 persoane, arestate în dosarele CNA.

Inapoi la arhiva noutaților