[ X ]
[ X ]
[ X ]
Bunica lui, de 86 de ani, nu stă acasă pe pandemie! Pasha Parfeni: Ea dorește să fie utilă oamenilor, așa își găsește sensul
1 Decembrie

Interpretul Pasha Parfeni are cu ce se mândri. Bunica sa, Ala Verhovodova, în vârstă de 86 de ani coase măşti, iar o dată pe săptămână vine la Chişinău pentru a le vinde, ea fiind din Orhei, transmite CURENTUL.

„Bunica mea coase măști de protecție COVID. Are 86 ani” – spune el, pe social media.

La fel a mai spus că, bunica sa le coase toată săptămâna, și o dată pe săptămână vine cu rutiera Orhei-Chișinău pentru a le vinde: „La Orhei deja a vândut cam peste tot. A vizitat mai multe locuri din Chișinău”.

Chiar dacă familia o susţine financiar, ea doreşte să fie utilă oamenilor. „Toată familia noastră de nenumărate ori a încercat s-o oprească. Nu am reușit. O susținem, inclusiv financiar, dar ea oricum se pornește. Bunica are nevoie să se simtă necesară și utilă pentru oameni. Și tare se bucură când cineva cumpară măști de la ea. Apropo, sunt chiar comode și frumoase. Și se potrivesc la diferite outfit-uri”, a spus Pasha.

„Nu mă convingeți că e periculos ceea ce face. Toți știm asta. Dar iată așa bunica găsește sensul vieții în pandemia aceasta”, a conchis el.

Totodată, Parfeni a precizat că prețul unei măști handmade „e cât vă lasă inima, dar nu mai puțin de 15 lei, ca să fie și pentru Rutiera Orhei – Chișinău – Orhei”.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților