[ X ]
[ X ]
[ X ]
Blocul „Împreună”, pregătit să-și anunțe candidatul pentru alegerile prezidențiale. Igor Muntean: „Ne dorim ca acest candidat să întrunească cat mai multe calități”
29 Mai

Igor Munteanu, liderul Coaliției pentru Unitate și Bunăstare, cofondator al Blocului „Împreună”, a anunțat că Blocul „foarte curând” va desemna un candidat pentru alegerile prezidențiale din toamnă, informează CURENTUL. 

„Ne dorim ca acest candidat să întrunească cat mai multe calități, să răspundă la cat mai multe așteptări pe care oamenii nu le regăsesc în puterea actuală și care, cu mult calm strategic și profesionalism, va intra în competiția electorală din toamnă pentru a construi, nu dezbina”, a precizat el.

Politicianul a remarcat că, contextul politic și economic este extrem de complicat.

„Electoratul de centru dreapta este exigent, pe bună dreptate, și chiar neiertător.  Vor fi luați la întrebări toți cei care va dori să fie alternativa puterii actuale. Din nou, pe bună dreptate. Suntem pregătiți să discutăm cu toți cei care își doresc un candidat nou, rezistent la presiuni și sulemeneli politice, care nu așteaptă „ruskii mir” și care pledează sincer pentru aderarea RM la Uniunea Europeană. Cineva care poate asculta pe alții, dedicat unității naționale și statului de drept. Altfel spus, avem nevoie de un candidat care pune interesul național peste interesele egoiste.

Blocul „Împreună” are o bună șansă sa creeze coeziune pentru un candidat bun”, a mai spus Igor Munteanu, menționând că „timpul trece rapid”.

Inapoi la arhiva noutaților