[ X ]
[ X ]
[ X ]
Blocul ACUM – Platforma DA și PAS: „Trebuie să ne luăm țara înapoi”
18 Februarie

Blocul electoral ACUM – Platforma DA și PAS, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, a venit cu un apel către cetățenii Republicii Moldova – să participe la alegerile parlamentare din 24 februarie, informează CURENTUL.

Candidatul pe circumscripția nr. 33 din partea blocului electoral ACUM, liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, a îndemnat populația să iasă la vot.

„Trebuie să ne luăm țara înapoi. La întrunirea de duminică cu istoria, vă îndemn să fiți prezenți. Vă îndemn să ieșiți cu toții la vot, indiferent dacă ne-am înregistrat sau de valabilitatea pașaportului. Trebuie să ne cerem dreptul la vot. Ieșim cu toții la vot și ne facem singuri dreptate”, a comunicat Năstase.

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), candidatul din partea blocului ACUM pe circumscripția nr. 50, Maia Sandu, a vorbit despre însemnătatea alegerilor din 24 februarie.

„Pe 24 februarie nu sunt alegeri simple. În lupta care se va da este nevoie de fiecare. Nimeni nu poate opri un popor care luptă pentru libertatea lui”, a conchis Sandu.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților