[ X ]
[ X ]
[ X ]
Blocul ACUM: În pofida abuzurile grave, eforturile dumneavoastră ne-au adus un rezultat demn
25 Februarie

Co-președinții blocului electoral ACUM – Platforma DA și PAS, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, s-au referit la rezultatele alegerilor, dar și la pregătirea unui raport cu privire la fraudele care au avut loc în ziua scrutinului electoral, informează CURENTUL.

Andrei Năstase a oferit mai multe detalii în acest sens. „Analizăm rezultatele alegerilor de ieri din Republica Moldova, sunt în măsură să afirm că blocul ACUM a câștigat alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Ieri a fost scrisă cea mai neagră pagină din istoria electorală a Republicii Moldova. Vinovații vor fi pedepsiți. Ieri au dat o nouă lovitură de stat. Acest regim și-a inventat o formulă prin care să-și legitimizeze dictatura”, a declarat el.

În același timp, Năstase a vorbit despre primele acțiuni ce vor fi întreprinse. „Noi, cei din ACUM, am primit mandat ferm să facem ceea ce este de făcut – să facem dreptate. Vom începe chiar cu dosarul alegerilor de ieri, apoi vom continua cu toate celelalte”, a declarat el.

Prin urmare, Maia Sandu a anunțat despre prezentarea unui raport privind fraudele din ziua alegerilor. „În pofida abuzurile grave, eforturile dumneavoastră ne-au adus un rezultat demn. Noi nu recunoaștem alegerile drept libere și corecte. În acest ore, colegii noștri continuă să acumuleze fraude. Mâine vom veni cu un raport privind cele mai importante încălcări”, a conchis Sandu.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților