[ X ]
[ X ]
[ X ]
Asociația Sindicală „Frontiera” a ales un nou Președinte
21 Mai

Conducerea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a participat la ședința de totalizare a activităților Asociației Sindicale „Frontiera” desfășurate pe ultimii cinci ani, cu recepția de alegere a noului președinte și componența consiliului pe următorii cinci ani, transmite CURENTUL.

La eveniment s-au reunit polițiștii de frontieră, reprezentanți ai Asociației Sindicale „Frontiera”  și conducerea Federației Sindicale din Moldova „Sindelex”.

Deja se împlinesc cinci ani de activitate a Asociației Sindicale „Frontiera”, perioadă în care acțiunile sindicatului se remarcă prin munca în echipă, parteneriate, rezultate vizibile și extinderea echipei. Obiectivele care exercită atribuţiile şi implementează politica statului în domeniul managementului integrat al frontierei de stat vine în cooperare cu decizia angajaților PF pentru apărarea drepturilor şi intereselor social-economice, individuale şi colective.

Finalul ședinței de bilanț a fost succedată de procedura de desemnare a noului președinte și a componenței consiliului Sindicatului „Frontiera”. În acest sens a fost ales, prin vot unanim, președintele Asociației, pe următorii cinci ani, Vasile Bînzaru, iar vicepreședinte a fost numită Stela Sîrbu. Dumnealor a mulțumit pentru încredere și suportul acordat cu certitudinea de a contribui la evoluția Asociației, cât și la necesitățile tuturor reprezentanților.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților