[ X ]
[ X ]
[ X ]
Activistul Artur Gurău a lansat podcastul „Mai Departe”, despre educație, tehnologie, inovație
22 Septembrie

Activistul Artur Gurău a lansat podcastul „Mai Departe”, în care-și propune să discute săptămânal cu invitații săi despre educație, cultură digitală, tehnologie și invitație.

Solicitat de wwww.curentul.md, el a spus că ideea acestui podcast i-a venit de mai multă vreme.

„Încă un an în urmă, am aplicat conceptul la un grant. Nu am luat grantul, dar am decis oricum să îl lansez cu forțe proprii pentru a putea aduce în actualitate mai multe subiecte legate de educație, tehnologie, inovații. În Moldova se discută prea multe probleme și mai puține soluții. Eu o să chem oameni care privesc „Mai Departe” și vad lucrurile altfel” – spune el.

Primul invitat al podcastului este Vitalie Eșanu, expert în IT, co-fondator Privesc.eu.

„În primul podcast „Mai Departe” am discutat cu Vitalie despre viitorul democrației, cum să trăiești veșnic, ce trebuie să se schimbe în sistemul de educație, de ce nu sunt ok granturile pentru piața media, cum a fost să facă o aplicație mobilă care era cea mai vândută din AppStore timp de 3 luni, de ce legislația noastră frânează apariția de startup-uri și… ce trebuie să se întâmple în Moldova ca oamenii plecați departe să dorească să revină acasă”, mai spune autorul.

Inapoi la arhiva noutaților