[ X ]
[ X ]
[ X ]
ARBI are în examinare 142 de delegații pe 112 de cauze penale
20 Martie

Agenția de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI), din cadrul CNA, are în examinare 142 de delegații, pe 112 de cauze penale, în privința a 201 de subiecți.

De asemenea, Direcția generală asigurare operativă a efectuat 7 expertize judiciare, dintre care 4 criminalistice, 2 IT și o expertiză tehnică în construcții, în procedură fiind alte 64 de expertize. Ofițerii de urmărire penală ai CNA gestionează 336 de cauze penale.

Direcția legislație a recepționat 13 de proiecte de acte normative pentru expertizare și a remis autorilor 9 rapoarte de expertiză și 11 avize.

Direcția analitică a efectuat 5 analize operaționale și a inițiat o analiză strategică și 10 analize operaționale, alte 62 de studii sunt în procedură. Reprezentantul Serviciului juridic al CNA a participat la 9 ședințe de judecată, iar Direcția testarea integrității profesionale a eliberat 130 de caziere de integritate.

Direcţia educaţie anticorupţie a desfășurat 7 activităţi de informare și sensibilizare cu privire la riscurile și consecințele implicării în acte de corupție, organizate pentru 1300 de persoane.

La linia națională anticorupție au fost recepționate 56 de apeluri. În penitenciare se află 14 persoane, arestate în dosarele CNA.

Inapoi la arhiva noutaților