[ X ]
[ X ]
[ X ]
ARBI a aplicat sechestru pe o construcție locativă, în valoare de circa 800 de mii de lei
23 Ianuarie

Agenția de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI) a CNA a aplicat sechestru pe o construcție locativă, în valoare de circa 800 000 de lei, săptămâna trecută, într-un caz de abuz de serviciu. În prezent, Agenția are în procedură 176 de delegații pe 125 de cauze penale în privința a 289 de subiecți.

De asemenea, Direcția generală asigurare operativă a efectuat 2 expertize judiciare, dintre care 1 grafoscopică și 1 IT, în procedură fiind alte 61 de expertize. Ofițerii de urmărire penală ai CNA gestionează 340 de cauze penale. Săptămâna precedentă a fost expediată în adresa ARBI o delegație pentru efectuarea investigațiilor financiare paralele.

Direcția legislație a întocmit 5 rapoarte de expertiză și 6 avize. La moment, se lucrează pe 18 materiale, recepționate de la autorități.

Direcția analitică a efectuat 5 analize operaționale și a inițiat 7 noi, alte 61 de studii sunt în procedură. Reprezentantul Serviciului juridic al CNA a participat la 10 ședințe de judecată, iar Direcția testarea integrității profesionale a eliberat 152 de caziere de integritate.

La linia națională anticorupție au fost recepționate 37 de apeluri. În penitenciare se află 10 persoane, arestate în dosarele CNA.

Inapoi la arhiva noutaților