[ X ]
[ X ]
[ X ]
Anunțul liderului PN. Ce va întreprinde la 9 ianuarie
5 Ianuarie

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, s-a adresat cetățenilor Moldovei, întregii diaspore de peste hotare și activiștilor, forțelor politice sănătoase, cu îndemnul de a începe mobilizarea civilă totală împotriva regimului oligarhic, transmite CURENTUL.

Anunțul a fost făcut prin transmisiune live pe o rețea de socializare.

„Mă adresez către toți cetățenii Moldovei: Pe data de 9, după Crăciun, voi publica lista telefoanelor de contact din toată țara. Acestea vor fi „linii fierbinți”, care vor activa de dimineață până seara târziu, în fiecare zi, fără zile libere. Fiecare poate suna, lăsa datele sale, să se înscrie și să spună că este gata să iasă pentru a pune punct regimului de guvernare. Cei care se află în diasporă în Rusia – pentru voi, la fel, după data de 9 ianuarie vor fi publicate numerele de telefoane care vor activa zilnic. Același lucru se referă și la diasporă din țările UE, în SUA și în toate celelalte țări”, a spus liderul PN.

De asemenea, el a îndemnat toți concetățenii aflați peste hotare, să comunice prin intermediul aplicației messenger numerele de telefon și să participe la formarea echipelor de mobilizare pentru pregătirea către venirea generală la Chișinău.

„Mobilizarea cetățenească începe din orașul Bălți. Plahotniuc a pus sarcina de a captura acest oraș, pentru ca ulterior „să înghită toate celelalte sate și orașe. Pentru a confirma pregătirea de a ieși în apărarea democrației și a lăsa datele de contact, locuitorii orașului Bălți și a localităților din apropiere pot suna la linia fierbinte – 078 135 724”, a spus liderul PN.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților